Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

A honlap üzemeltetője Bakk László egyéni vállalkozó. Adószám: 67259689-1-29

Felhasználási feltételek

A www.okoshonlapok.hu honlapon (továbbiakban HONLAP) található tartalom (ideértve: cikkek, tanulmányok, egyéb írások, grafikai elemek, szövegelemek, elektronikus könyvek, forráskódok) a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján, azoknál feltüntetett szerzők szerzői jogi oltalma alá eső alkotásai. Ezen szerzői jogokkal kapcsolatos mindennemű felhasználási és hasznosítási jogokkal a honlap üzemeltetője mint JOGTULAJDONOS rendelkezik.

A tartalom felhasználáshoz (kivéve az oldalon elhelyezett megosztó és lájkoló gombokkal való továbbküldéséhez) JOGTULAJDONOS kifejezett, előzetes írásbeli engedélye szükséges. Ideértve kifejezetten, de nem kizárólag az egészben vagy részletekben történő többszörösítés, másolás, átdolgozás, terjesztés vagy nyilvános előadás esetét.

Jogi és adatkezelési nyilatkozat

Az oldal használata során a JOGTULAJDONOS részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvények rendelkezései szerint kezeli, azokat harmadik fél számára nem adja át.

A HONLAP, illetve az azt működtető JOGTULAJDONOS (adatkezelő) a honlapon nyújtott bizonyos szolgáltatások igénybevételét adatok megadásához köti.

Ezek során olyan adatok megadását kérjük, amelyek a vonatkozó jogszabályok szerint személyes adatnak minősülnek. Az adatkezelő a honlapon a felhasználó által megadott minden adatot a személyes adatok kezelésére vonatkozó mindenkor hatályos magyar és EU-s jogszabályokat betartva kezeli.

Az adatkezelő a honlapon gazdasági szervezeteknek, vállalkozásoknak szóló, számukra hasznos információkat tesz közzé, így a regisztrált felhasználókat, mint a számukra küldendő üzenetek címzettjét, nem tekinti természetes személynek.

Adatrögzítés során az okoshonlapok.hu honlap látogatójától az alábbi adatok megadását kérjük: név, email cím, cégnév, weboldal címe, munkakör, számlázási cím. Az adatok törlését, módosítását bármikor e-mailen keresztül lehet kérni.

A felhasználó az info@okoshonlapok.hu e-mail címre küldött üzeneten keresztül kérhet felvilágosítást a személyes adatairól, az adatkezelés jogalapjáról és céljáról.

A regisztráció során a felhasználó kifejezett hozzájárulását adja a személyes adatai következő célú felhasználásához:

  • hírlevél és blogértesítő küldése a megadott email címre
  • saját termékek és szolgáltatások népszerűsítése
  • értékesítési célú üzenetek, kampányok bonyolítása
  • évente több alakalommal más, a regisztrált látogatót esetlegesen érdeklő, számára hasznos – ingyenes, és olykor fizetős – termékek vagy szolgáltatások népszerűsítése, ajánlása

Az okoshonlapok.hu adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-96340/2016.